Următoarea generație de energie Duracell Duracell Optimum

Suntem mândri să îți prezentăm noul Duracell Optimum, cea mai revoluționară inovație a noastră de până acum. Bateriile Duracell Optimum de 1,5 volți AA și AAA folosesc o formulă unică care ajută la îmbunătățirea performanțelor dispozitivelor. Ține mai mult¹ la unele dispozitive, cum ar fi Xbox One Wireless Controller, în timp ce pentru altele, cum ar fi mașinuța RC², va crște viteza¹, asigurând un timp mai îndelungat în jos sau o șurubelniță cu baterii ³ care se rotește mai repede¹ pentru a construi mobila în timp record..

Obține mai mult de la dispozitivele tale cu Duracell Optimum.

Pentru informații suplimentare, consultă secțiunea „Știința" de mai jos.

1Durata de funcționare suplimentară a bateriei față de durata medie minimă în testele IEC din 2015 (www.iec.ch) sau puterea suplimentară a bateriei într-o gamă de dispozitive față de următoarea cea mai bună baterie alcalină AA/AAA. www.duracell.info
2Testat în Spinmaster Grave Digger 1:24, 24ghz
3Testat în Black+Decker BCF601

Extra Life1 la unele dispozitive

Lucrează și joacă-te mai mult timp.

Extra Power1 ila altele

Obține mai multă viteză de la dispozitivele tale și bucură-te de mai mult timp în jocuri. Rotație mai rapidă pentru a economisi timp la construirea sau demontarea mobilierului.

Ambalajul Duracell Optimum

Designul unic menține bateriile la locul lor și permite o depozitare sigură la reciclare.

AMBALAJ DURACELL OPTIMUM
FĂ CUNOȘTINȚĂ CU
PERFORMANȚA DURACELL OPTIMUM

Ambalajul Duracell Optimum este 100% reciclabil.

Pachetul Duracell Optimum păstrează bateriile noi la locul lor și permite depozitarea sigură a celor uzate pentru reciclare

ȘTIINȚA

Am adunat cele mai bune tehnologii pentru baterii și am adăugat un NOU MATERIAL ACTIV PENTRU MAI MULTĂ ENERGIE.

Tensiunea nominală a bateriei Duracell Optimum (ex. valoarea aproximativă a tensiunii utilizată pentru a identifica tipul de baterie) este aceeași cu tensiunea nominală a altor baterii alcaline Duracell (1,5 V), dar Duracell Optimum are un ingredient secret activ suplimentar la catodul său, pe lângă chimia alcalină, care îi permite să ofere o tensiune de funcționare (adică tensiunea reală furnizată dispozitivului) reală mai mare decât următoarea cea mai bună baterie Duracell într-o gamă largă de dispozitive.