Pentru o viață mai sigură și mai ușoară

ACCESORII PENTRU DUMNEAVOASTRĂ ȘI LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ

Atunci când sunteți îngrijorați de siguranța familiei dumneavoastră, puteți avea încredere în bateriile durabile și fiabile Duracell. Folosiți Duracell Turbo Max ca baterie pentru alarma dumneavoastră de fum și aveți încredere că vă puteți baza pe puterea sa de lungă durată. Bateriile Duracell sunt ideale pentru dispozitivele pentru care nu doriți să verificați și să schimbați frecvent bateriile, precum alarme de fum și ceasuri. Atunci când vine momentul să verificați schimbarea bateriilor, folosiți bateriile Duracell pentru ceasuri de mână pentru o putere fiabilă.

CREAT DE DURACELL

Basic

PERFORMANȚĂ PUTERNICĂ PENTRU DISPOZITIVELE DUMNEAVOASTRĂ

Atunci când sunteți îngrijorați cu privire la siguranța mașinii dumneavoastră sau pur și simplu vă relaxați în fața televizorului, puteți avea încredere în Duracell Basic. Fiabile și de lungă durată, bateriile Duracell Basic sunt ideale pentru alimentarea dispozitivelor de uz zilnic, ceea ce le face o alegere perfectă pentru alarma de mașină sau pentru telecomandă.

AFLAȚI MAI MULTE

Batterie 101

INFORMAȚII PRINCIPALE DESPRE ENERGIA PORTABILĂ

Nenumărați oameni folosesc baterii zilnic, de aceea este bine să știm câteva lucruri de bază despre acestea. Indiferent dacă sunteți curioși cu privire la compoziția chimică a bateriilor sau doriți să aflați cum puteți recicla bateriile, începeți cu ghidul nostru. Aflați mai multe despre utilizarea, depozitarea și eliminarea responsabilă a bateriilor și cum să faceți bateriile Duracell să dureze mai mult.

AFLAȚI MAI MULTE
Tehnologia Duracell Ion Core™

PENTRU CĂ PERFORMANȚA ZILNICĂ CONTEAZĂ

Aveți de gând să treceți la acumulatori? Știați că acumulatorii Duracell cu tehnologia Ion Core™ pot fi reîncărcați de sute de ori? Acumulatorii Duracell funcționează perfect în toate dispozitivele dumneavoastră, iar încărcătoarele Duracell vă oferă opțiunea de a îi reîncărca în orice moment pentru a evita surprizele.

AFLAȚI MAI MULTE

Găseşte bateria potrivită:

anterior

Baterii alcaline Turbo Max AA

Bateria nr. 1 ca durată de viaţă* cu Powercheck™
*Bateria alcalină AA Duracell care a durat cel mai mult în cadrul testelor bazate pe standardul 2015 IEC

ALEGEȚI DIMENSIUNEA SETULUI

Încărcător Duracell High-Speed Multicharger

2 baterii AA încărcate și gata de utilizare într-o oră

Acumulatori Turbo AAA

DUREAZĂ 5 ANI GARANTAT*
*Sau 400 de reîncărcări, oricare condiţie survine prima dată.

ALEGEȚI DIMENSIUNEA SETULUI
Next