Putere pentru exploratorii de toate vârstele 

AER LIBER ȘI AVENTURĂ

Indiferent unde ajungeți singuri sau împreună cu familia, puteți avea încredere că Duracell vă va alimenta dispozitivele în toate expedițiile. Vă ajutăm să păstrați legătura în timpul explorărilor cu un încărcător portabil pentru telefon, să capturați cele mai frumoase amintiri cu bateriile pentru cameră și să ajungeți acasă în siguranță cu bateriile pentru sistemul de navigare prin GPS.

CREAT DE DURACELL

Duracell Ultra

BATERII PENTRU TOATE AVENTURILE

Vă mențineți în formă pentru a fi în pas cu energia nelimitată a copiilor dumneavoastră și alegeți Duracell Ultra, bateriile noastre de lungă durată nr. 1 cu POWERCHECK™, fiabile atât în timpul unei simple alergări prin parc cât și într-o expediție cu familia. Nu pierdeți niciodată drumul spre casă cu bateriile fiabile Duracell pentru GPS și alegeți cele mai bune baterii pentru lanterne de la Duracell pentru a transforma o noapte în aer liber într-o aventură incredibilă.

Learn More

Întreținere și eliminare

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE UTILIZAREA ȘI ELIMINAREA RESPONSABILĂ A BATERIILOR

Mediul nostru natural este o moștenire de care se vor bucura copiii și nepoții noștri. La Duracell, dorim să contribuim la conservarea mediului înconjurător. Lucrăm în mod activ împreună cu partenerii noștri pentru a ne asigura că bateriile sunt reciclate. Astfel, pentru a le lăsa copiilor un mediu ce merită explorat, nu aruncați bateriile epuizate la gunoi. În schimb, returnați-le comerciantului pentru reciclare.

AFLAȚI MAI MULTE
Duralock

ÎN TON CU STILUL DUMNEAVOASTRĂ DE VIAȚĂ ACTIV

Oricând vă antrenați, suntem mândri să fim alături de dumneavoastră. În timpul alergării de dimineață avem grijă de dumneavoastră oferindu-vă o baterie fiabilă pentru monitorul de ritm cardiac. Bateriile Duracell cu tehnologia Duralock vor dura până la 10 ani depozitate și vă vor alimenta tracker-ul de fitness la fiecare pas în eforturile dumneavoastră de a deveni mai sănătos și mai puternic.

AFLAȚI MAI MULTE

Găseşte bateria potrivită:

anterior
EVALUAREA PRODUSULUI
5/5

Baterii alcaline Duracell Ultra AA

DUREAZĂ DE PÂNĂ LA 20 DE ORI MAI MULT*

*față de bateriile AA Zinc lider de piață, conform testului standard IEC pe camere digitale 2015 (www.iec.ch). Rezultatele pot varia în funcție de dispozitiv și mod de folosire

ALEGEȚI DIMENSIUNEA SETULUI
EVALUAREA PRODUSULUI
0/5

Acumulatori Turbo AA

Bateria nr. 1 ca durată de viată per încărcare*
*Pe dimensiunea de acumulator AA, per încărcare în acelaşi dispozitiv

ALEGEȚI DIMENSIUNEA SETULUI
EVALUAREA PRODUSULUI
4.7/5

Încărcător Hi-Speed Expert

Beneficiați de până la 4 ore de utilizare după doar 5 minute de încărcare*
*Atunci când se încarcă două baterii AA; rezultatele pot varia în funcţie de dispozitiv şi modul de utilizare

Next