Distracție pentru toată familia

DISTRACȚIE

Uneori aveți nevoie de o după amiază liniștită în casă, jucându-vă jocuri video cu copiii. Acumulatorii Duracell alimentează aceste zile calde în familie, oferindu-vă putere fiabilă oricând aveți nevoie. Acumulatorii Duracell pot fi reîncărcați de până la 400 de ori. Găsiți o soluție permanentă și sustenabilă cu bateriile Duracell Recharge Turbo și distrați-vă mai mult cu familia în fiecare zi.

CREAT DE DURACELL

Tehnologie de reîncărcare

PUTERE ZILNICĂ FĂRĂ STRES

Cele mai multe dintre accesoriile de divertisment din locuință funcționează wireless, de aceea, trebuie să luați în considerare trecerea la acumulatorii Duracell astăzi, pentru a vă bucura de o libertate de neegalat. Bucurați-vă de jocurile dumneavoastră preferate pentru calculator cu acumulatorii Duracell Recharge Turbo pentru căștile, tastatura și mouse-ul wireless.

AFLAȚI MAI MULTE

Long Life Ion Core™

PUTERE LA ÎNDEMÂNĂ

V-ați săturat să rămâneți fără energie în timp ce vă jucați? Cu mai multe amplificatoare de putere și un flux de energie îmbunătățit în interiorul bateriei, tehnologia Long Life Ion Core™ de la Duracell vă oferă putere reîncărcabilă de durată atât pentru dispozitivele cu consum mare cât și pentru cele cu consum mic. Căutați în magazine acumulatorii Duracell Recharge Turbo pentru puterea de joc care durează

AFLAȚI MAI MULTE
Acumulatori turbo

REÎNCĂRCAȚI ȘI RELAXAȚI-VĂ

Nu lăsați lucrurile obișnuite precum schimbarea bateriilor să vă întrerupă jocul. Alegeți Duracell Recharge Turbo ca baterie pentru consola dumneavoastră de jocuri. Aceasta este de lungă durată și dedicată dispozitivelor cu consum mare. Conectați la priză și reîncărcați bateriile pentru controlerele de jocuri video în orice moment și vă veți bucura de o distracție neîntreruptă împreună cu familia!

AFLAȚI MAI MULTE

Găseşte bateria potrivită:

anterior
EVALUAREA PRODUSULUI
0/5

Acumulatori Turbo AA

Bateria nr. 1 ca durată de viată per încărcare*
*Pe dimensiunea de acumulator AA, per încărcare în acelaşi dispozitiv

ALEGEȚI DIMENSIUNEA SETULUI
EVALUAREA PRODUSULUI
4.7/5

Încărcător Hi-Speed Expert

Beneficiați de până la 4 ore de utilizare după doar 5 minute de încărcare*
*Atunci când se încarcă două baterii AA; rezultatele pot varia în funcţie de dispozitiv şi modul de utilizare

EVALUAREA PRODUSULUI
0/5

Acumulatorii Turbo 9V

Bateria nr. 1 ca durată de viată per încărcare*
*Pe dimensiunea de acumulator AA, per încărcare în acelaşi dispozitiv

ALEGEȚI DIMENSIUNEA SETULUI
Next