Cea mai bună versiune a dumneavoastră, în fiecare zi

Frumusețe Și Îngrijire

Tehnologiile pentru locuință ne fac în continuare viața mai ușoară, iar Duracell este întotdeauna acolo pentru a vă oferi o putere de lungă durată pentru dispozitivele inteligente. Accesoriile electrice de îngrijire nu doar că vă ajută să vă simțiți minunat în fiecare zi, dar simplifică și sarcinile zilnice ale familiei dumneavoastră. Puteți avea încredere că Duracell vă oferă o putere fiabilă pentru dispozitivele dumneavoastră preferate.

CREAT DE DURACELL

Duracell Ultra

PENTRU O PUTERE DE LUNGĂ DURATĂ

Rutina de înfrumusețare de dimineață poate deveni un proces complex, iar o sursă de energie fiabilă este calea de a o face mai simplă. Bucurați-vă zilnic de confort alături de familia dumneavoastră cu bateriile Duracell Ultra, proiectate special pentru dispozitivele de uz zilnic precum periuțele de dinți cu baterii. Bateriile Duracell de lungă durată sunt ideale pentru cântare de baie, aparate de ras cu baterii și multe alte accesorii de îngrijire și frumusețe.

AFLAȚI MAI MULTE

Long Life Ion Core™

PERFORMANȚĂ SUPERIOARĂ PENTRU RUTINA DUMNEAVOASTRĂ DE ÎNGRIJIRE

Alimentați-vă rutina de înfrumusețare zilnică cu acumulatorii Duracell Turbo, care sunt garantate să dureze timp de 5 ani sau până la 400 de reîncărcări. Încercați acumulatorii Duracell cu Ion Core™ pentru necesitățile dumneavoastră de putere portabilă, ideali pentru aparatele de tuns cu baterii sau periuțele de dinți electrice, precum și pentru multe alte accesorii de îngrijire portabile.

AFLAȚI MAI MULTE
Alimentați-vă rutina
pentru mai mult timp

MAI MULT TIMP PENTRU DUMNEAVOASTRĂ

Știm cât de importantă este rutina de îngrijire pentru dumneavoastră și dorim să vă simțiți întotdeauna formidabil. Cu accesoriile de înfrumusețare alimentate cu bateriile fiabile Duracell, puteți avea încredere într-o putere neîntreruptă pe toată durata rutinei zilnice. Cele mai durabile baterii Duracell Ultra vă asigură că veți petrece mai puțin timp cu schimbarea bateriilor pentru aparatul de ras electric, cântar sau periuța de dinți electrică.

Găseşte bateria potrivită:

anterior
EVALUAREA PRODUSULUI
5/5

Baterii alcaline Duracell Ultra AA

DUREAZĂ DE PÂNĂ LA 20 DE ORI MAI MULT*

*față de bateriile AA Zinc lider de piață, conform testului standard IEC pe camere digitale 2015 (www.iec.ch). Rezultatele pot varia în funcție de dispozitiv și mod de folosire

ALEGEȚI DIMENSIUNEA SETULUI
EVALUAREA PRODUSULUI
0/5

Acumulatori Turbo AA

Bateria nr. 1 ca durată de viată per încărcare*
*Pe dimensiunea de acumulator AA, per încărcare în acelaşi dispozitiv

ALEGEȚI DIMENSIUNEA SETULUI
EVALUAREA PRODUSULUI
4.7/5

Încărcător Hi-Speed Expert

Beneficiați de până la 4 ore de utilizare după doar 5 minute de încărcare*
*Atunci când se încarcă două baterii AA; rezultatele pot varia în funcţie de dispozitiv şi modul de utilizare

Next