Durata de utilizare a bateriilor Duracell:
putere de lungă durată!

ÎNGRIJIREA SĂNĂTĂȚII

Duracell se mândrește să fie un brand de încredere pentru mulți medici și farmaciști și să alimenteze dispozitive pentru dumneavoastră și copiii dumneavoastră. Suntem alături de dumneavoastră cu o baterie fiabilă pentru monitorizarea bebelușilor, astfel încât să aveți o grijă în minus sau cu o baterie pentru termometru digital în perioadele de boală. Știm că nu acceptați compromisuri atunci când vine vorba de sănătatea familiei dumneavoastră, de aceea nu acceptăm niciunul în produsele noastre.

CREAT DE DURACELL

Baterii Duracell pentru aparate auditive

NU PIERDEȚI NICIUN SUNET CU BATERIILE DURACELL PENTRU APARATE AUDITIVE

Nu pierdeți nicio notă dintr-o melodie și niciun cuvânt dintr-o conversație. Viața are mai multe momente prețioase pe care cu toții dorim să le trăim la maxim. Asta ne motivează la Duracell pentru a crea baterii pentru aparate auditive fiabile, de lungă durată și fără mercur. Bateriile noastre pentru aparate auditive sunt ușor de manipulat, de schimbat și de eliminat datorită sistemului EasyTabs extra lung. Ambalajul uşor, dar rezistent al bateriilor Duracell le menţine în siguranţă, însă este simplu de deschis şi manipulat. Datorită sistemului Duracell bazat pe coduri de culoare, este foarte simplu să alegeți dimensiunea potrivită pentru aparatul auditiv. Acestea sunt disponibile în dimensiunile: 10, 13, 312 și 675.

AFLAȚI MAI MULTE

Duralock

PUTERE DE LUNGĂ DURATĂ CHIAR ȘI DUPĂ 4 ANI DE DEPOZITARE

Ştiați că majoritatea bateriilor pierd în timp energie, chiar şi atunci când nu sunt utilizate? Reacțiile chimice pot epuiza ingredientele active, lucru care scade puterea disponibilă. De aceea ați ales să aveți încredere în bateriile Duracell pentru aparate auditive cu tehnologia Duralock Power Preserve pentru o garanție de 4 ani de depozitare ambientală

AFLAȚI MAI MULTE
Putere pentru toate vârstele

PENTRU O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ ȘI LIPSITĂ DE GRIJI

Odată cu trecerea timpului, veți fi mai încrezători în dispozitivele care vă ajută să vă monitorizați sănătatea. Puteți avea încredere în Duracell ca fiind o alegere fiabilă pentru bateriile de glucometru și cele pentru dispozitivul de monitorizare a ritmului cardiac. Scăpați de grijile schimbării bateriilor din cauza bateriilor de slabă calitate și folosiți baterii Duracell pentru dispozitivele dumneavoastră medicale.

AFLAȚI MAI MULTE

Găseşte bateria potrivită:

anterior

Baterii alcaline Turbo Max AA

Bateria nr. 1 ca durată de viaţă* cu Powercheck™
*Bateria alcalină AA Duracell care a durat cel mai mult în cadrul testelor bazate pe standardul 2015 IEC

ALEGEȚI DIMENSIUNEA SETULUI

Baterii pentru aparate auditive – 10

Auziţi fiecare sunet cu ajutorul energiei de lungă durată din bateriile noastre

ALEGEȚI DIMENSIUNEA SETULUI

Baterii rotunde litiu 2032

Baterii rotunde cu litiu fiabile și de lungă durată

ALEGEȚI DIMENSIUNEA SETULUI
Next