Duralock – baterii puternice chiar și după 10 ani

VIZUALIZAȚI VIDEOCLIPUL

Majoritatea bateriilor își pierd ușor puterea de-a lungul timpului, chiar și atunci când nu sunt utilizate. Însă, tehnologia Duralock păstrează ca nouă energia bateriilor nefolosite până la 10 ani, atunci când sunt depozitate în mediul ambiant. Astfel, vă puteți asigura stocul de baterii Duracell fără nicio grijă.

Bateriile normale zinc-carbon conțin mai puține ingrediente active în interior și pierd energie de-a lungul timpului din cauza reacțiilor chimice constante. Spre deosebire de bateriile zinc-carbon, bateriile Duracell conțin ingrediente de două ori mai active, sigilate în interiorul unei construcții durabile unice. Aceasta previne scurgerile bateriei și ajută bateria să dureze semnificativ mai mult timp. Duralock este un sistem de economisire a energiei exclusiv, care salvează energia atât de eficient încât vă garantăm că bateria dumneavoastră va avea energie timp de până la 10 ani atunci când este depozitată în mediul ambiant.

Tehnologia Duralock care economisește energie

O singură baterie Duracell este mult mai eficientă decât o baterie zinc-carbon. În plus, bateriile Duracell sunt protejate de pierderile de energie o dată cu timpul prin tehnologia unică Duralock.

O singură baterie Duracell cu tehnologia de conservare a energiei Duralock este mult mai eficientă decât o baterie zinc-carbon. Aceasta durează mult mai mult, deoarece energia sa concentrată este sigilată ermetic într-o carcasă solidă. Duracell oferă o gamă largă de baterii multifuncționale pentru utilizarea în dispozitivele de zi cu zi care necesită o alimentare fiabilă. Pentru a găsi o baterie Duracell cu Duralock, căutați inelul Duralock și data de expirare pe ambalajele bateriilor Duracell din întregul portofoliu, inclusiv bateriile Duracell Ultra, Duracell Alkaline, acumulatori, Duracell pentru aparate auditive și bateriile specializate. Produsele Duracell cu Duralock sunt disponibile în magazinele din toată lumea. Nicio altă baterie zinc-carbon normală nu funcționează și nu durează la fel de mult.

Aflați cum funcționează

Duracell

Articole similare

Cum sunt fabricate bateriile?

Bateriile alcaline au un istoric lung și interesant de alimentare a diferitelor dispozitive de uz zilnic…

AFLAȚI MAI MULTE

Utilizarea, întreținerea și eliminarea…

Aflați cum puteți profita la maxim de o baterie Duracell și despre reciclarea acesteia în mod corespunzător.

AFLAȚI MAI MULTE

Siguranța privind bateriile rotunde cu litiu

Deoarece ingerarea bateriilor rotunde cu litiu de către copii sau bebeluși este un subiect serios, este…

AFLAȚI MAI MULTE

Longevitatea unei baterii Duracell

Aveți nevoie de putere fiabilă de lungă durată pentru dispozitivele dumneavoastră. Unele dintre dispozitive au…

AFLAȚI MAI MULTE

Produse recomandate

anterior

Baterii alcaline Duracell Ultra AA

DUREAZĂ DE PÂNĂ LA 20 DE ORI MAI MULT*

*față de bateriile AA Zinc lider de piață, conform testului standard IEC pe camere digitale 2015 (www.iec.ch). Rezultatele pot varia în funcție de dispozitiv și mod de folosire

ALEGEȚI DIMENSIUNEA SETULUI

Baterii alcaline Duracell AA

Durează de până la 10 ori mai mult*

*față de bateriile AA Zinc lider de piață, conform testului standard IEC pe camere digitale 2015 (www.iec.ch). Rezultatele pot varia în funcție de dispozitiv și mod de folosire.

ALEGEȚI DIMENSIUNEA SETULUI

BATERII ROTUNDE CU LITIU 3V DURACELL SPECIALTY 2032

Baterii tip monedă cu litiu Duracell 2032: cu până la 50% mai multă putere*

*vs. Test standard IEC pentru durata medie minimă a bateriilor de tip monedă 2032. Rezultatele pot varia în funcție de dispozitiv și metodele de utilizare.

ALEGEȚI DIMENSIUNEA SETULUI
Next