Longevitatea
unei baterii
Duracell

Aveți nevoie de putere fiabilă de lungă durată pentru dispozitivele dumneavoastră. Unele dintre dispozitive au un consum mare (de exemplu, o cameră digitală), iar altele, necesită mai puțină energie (de exemplu, o telecomandă). Indiferent ce tip de dispozitiv utilizați, puteți avea încredere în puterea de lungă durată furnizată de Duracell.

Performanța de lungă durată a bateriilor Duracell este posibilă datorită tehnologiilor moderne din interiorul acestora. Cele trei tehnologii principale sunt: Duralock, POWERCHECK™ și High Density Core. Duralock menține materialele active în interiorul carcasei solide și previne scurgerile. POWERCHECK™ vă ajută să verificați câtă energie a rămas în baterie și vă permite să utilizați bateria până la capăt. Iar bateriile Duracell Ultra cu High Density Core conțin mai multe ingrediente active și, prin urmare, oferă mai multă energie. Toate aceste tehnologii activează puterea de lungă durată a bateriilor Duracell.

Performanță de lungă durată pentru confortul dumneavoastră

Bateriile Duracell oferă putere de lungă durată pentru a vă asigura că dispozitivele dumneavoastră funcționează corespunzător zi de zi, fără întreruperi neașteptate.

Echipate cu un ventilator de răcire încorporat pentru prevenirea supraîncălzirii, încărcătoarele de mare viteză Duracell utilizează tensiunea universală (110-240V) și dispun de 9 funcții de siguranță diferite. Acestea pot încărca 2 sau 4 baterii și oferă 3 nivele de indicare: încărcare, complet și eroare. Acestea sunt proiectate să încarce baterii de dimensiunile AA, AAA, C, D și 9V, care sunt gata de utilizare pentru dispozitivele cu consum mic chiar și după o încărcare rapidă de 15 minute. Tehnologia de reîncărcare Duracell oferă o performanță de lungă durată. De exemplu, cu o cameră digitală puteți realiza până la 535 de fotografii* cu ajutorul bateriilor Recharge Turbo. Utilizați-le alternativ într-un controler pentru jocuri și obțineți până la 25 de ore de performanță neîntreruptă cu Duracell Recharge Turbo.

*Rezultatele pot varia în funcţie de dispozitiv.

Articole similare

Cum sunt fabricate bateriile?

Bateriile alcaline au un istoric lung și interesant de alimentare a diferitelor dispozitive de uz zilnic…

AFLAȚI MAI MULTE

Utilizarea, întreținerea și eliminarea…

Aflați cum puteți profita la maxim de o baterie Duracell și despre reciclarea acesteia în mod corespunzător.

AFLAȚI MAI MULTE

Siguranța privind bateriile rotunde cu litiu

Deoarece ingerarea bateriilor rotunde cu litiu de către copii sau bebeluși este un subiect serios, este…

AFLAȚI MAI MULTE

Duralock – baterii puternice chiar și…

Majoritatea bateriilor își pierd ușor puterea de-a lungul timpului, chiar și atunci când nu sunt utilizate. Îns…

AFLAȚI MAI MULTE

Produse recomandate

anterior

Baterii alcaline Duracell Ultra AA

DUREAZĂ DE PÂNĂ LA 20 DE ORI MAI MULT*

*față de bateriile AA Zinc lider de piață, conform testului standard IEC pe camere digitale 2015 (www.iec.ch). Rezultatele pot varia în funcție de dispozitiv și mod de folosire

ALEGEȚI DIMENSIUNEA SETULUI

Bateriile reîncărcabile Duracell AA de 2500mAh

Bateriile reîncărcabile Duracell AA, de 2500mAh, sunt numărul nostru 1 de lungă durată pe încărcare*

*pentru dimensiunea AA reîncărcabilă, pentru încărcare în același dispozitiv

ALEGEȚI DIMENSIUNEA SETULUI

Baterii alcaline Duracell AA

Durează de până la 10 ori mai mult*

*față de bateriile AA Zinc lider de piață, conform testului standard IEC pe camere digitale 2015 (www.iec.ch). Rezultatele pot varia în funcție de dispozitiv și mod de folosire.

ALEGEȚI DIMENSIUNEA SETULUI
Next