Proiectate pentru o funcționare de durată

Tehnologia reîncărcabilă modernă face ca bateriile Duracell să dureze mai mult și să asigure o performanță excelentă a tuturor dispozitivelor dumneavoastră. De la gama sa de încărcătoare de mare viteză la celulele reîncărcabile revoluționare, Duracell vă asigură că dispozitivele pe care le folosiți zilnic dispun de energia de care au nevoie.

Dispozitivele pe care le utilizați au diferite nevoi energetice. Duracell vă oferă o colecție de încărcătoare de mare viteză atât pentru dispozitivele cu consum mare, cât și pentru dispozitive cu consum mic. Indiferent că aveți nevoie de o încărcare rapidă de 15 minute pentru a vă utiliza periuța de dinți electrică sau că aveți nevoie să încărcați diferite tipuri de baterii în același timp, Duracell vă oferă o soluție fiabilă de alimentare reîncărcabilă. Toate încărcătoarele Duracell sunt furnizate cu garanția Duracell și până la 10 funcții de siguranță, asigurându-vă astfel, că încărcătorul dumneavoastră Duracell va oferi putere fiabilă ani la rând.

Bateriile reîncărcabile funcționează mai mult

Încărcătoarele de mare viteză Duracell vă oferă o performanță și o putere de lungă durată pe care vă puteți baza.

Fiecare încărcător Duracell este potrivit necesităților diferiților oameni care utilizează diferite dispozitive. Aparate de ras, camere, mașini cu telecomandă – toate au nevoie de energie. Încărcătorul Duracell Hi-Speed Expert vă permite să încărcați patru baterii în 15 minute*, pentru o alimentare mai rapidă ca niciodată. Încărcătorul Duracell Hi-Speed Advanced poate încărca 2 baterii AA în doar 45 de minute** pentru a vă oferi o performanță de durată. Duracell Multicharger este soluţia ideală pentru încărcarea bateriilor de diferite dimensiuni (AA, AAA, C, D şi 9V). Acesta poate încărca 2 baterii AA în doar 1 oră**. Încărcătorul Duracell Hi-Speed Value este o soluție simplă și de încredere, deoarece încarcă 4 baterii AA în doar 4 ore***.Încărcătorul portabil instant vă permite să încărcați diferite dispozitive cu USB, astfel încât este util atunci când sunteți în mișcare.

.*aprox. 75% dintr-o încărcare completă atunci când se utilizează baterii Duracell AA NiMH de 1.700 mAh sau AAA de 750 mAh
**aprox. 85% dintr-o încărcare completă atunci când se utilizează baterii Duracell AA NiMH de 1.300 mAh ***aprox. 90% dintr-o încărcare completă atunci când se utilizează baterii Duracell AA NiMH de 1.300 mAh

Articole similare

Aflați cum ne ajută tehnologia utilizată pentru crearea bateriilor durabile, să fim cel mai de încredere brand de baterii din lume.

Cum sunt fabricate bateriile?

Bateriile alcaline au un istoric lung și interesant de alimentare a diferitelor dispozitive de uz zilnic…

AFLAȚI MAI MULTE

Utilizarea, întreținerea și eliminarea…

Aflați cum puteți profita la maxim de o baterie Duracell și despre reciclarea acesteia în mod corespunzător.

AFLAȚI MAI MULTE

Siguranța privind bateriile rotunde cu litiu

Deoarece ingerarea bateriilor rotunde cu litiu de către copii sau bebeluși este un subiect serios, este…

AFLAȚI MAI MULTE

Duralock – baterii puternice chiar și…

Majoritatea bateriilor își pierd ușor puterea de-a lungul timpului, chiar și atunci când nu sunt utilizate. Îns…

AFLAȚI MAI MULTE

Recommended Products

anterior

Acumulatori Turbo AA

Bateria nr. 1 ca durată de viată per încărcare*
*Pe dimensiunea de acumulator AA, per încărcare în acelaşi dispozitiv

ALEGEȚI DIMENSIUNEA SETULUI

Acumulatori Turbo AAA

DUREAZĂ 5 ANI GARANTAT*
*Sau 400 de reîncărcări, oricare condiţie survine prima dată.

ALEGEȚI DIMENSIUNEA SETULUI

Încărcător Hi-Speed Expert

Beneficiați de până la 4 ore de utilizare după doar 5 minute de încărcare*
*Atunci când se încarcă două baterii AA; rezultatele pot varia în funcţie de dispozitiv şi modul de utilizare

Next