CARIERE LA
DURACELL

DE CE DURACELL?

Duracell este compania de baterii de consum numărul unu în lume după cota de piață și cel mai bun producător de baterii alcaline de înaltă performanță.

Why Duracell?

În medie, în fiecare secundă sunt vândute 63 de produse Duracell

Why Duracell?

Nr. 1 în privința echității pe întreg globul. Iepurașul Duracell și ”partea superioară de culoarea cuprului” sunt sinonime cu bateriile

Why Duracell?

Duracell este marca de baterii numărul unu, recomandată de către cei mai mari producători de dispozitive din lume

Duracell Duracell

DURACELL

Puterea Duracell

Duracell – o componentă permanentă a grupului Berkshire Hathaway – este o afacere dinamică și multiculturală, care valorifică integritatea, responsabilitatea și atitudinea pozitivă a oamenilor noștri. Această gândire este ceea ce ne ajută să ne îndeplinim ambiția de a deveni compania de baterii de consum nr. 1 în lume.

Puterea angajaților noștri (campionii Duracell)

Angajații noștri sunt determinați ca Duracell să fie prima alegere atunci când vine vorba de dispozitive de alimentare importante pentru consumatori și creează o valoare și un succes pe termen lung pentru partenerii noștri.

Puterea inovației continue

Duracell are un istoric bogat de inovație, prin dezvoltarea constantă a unor baterii mai compacte, mai puternice, mai eficiente și care durează mai mult decât cele ale mărcilor concurente.

The New Duracell

Berkshire Hathaway

Un lider de admirat

Berkshire Hathaway este o companie multinațională cu un capital de 182 de miliarde, având sediul în Omaha, Nebraska, Statele Unite, cunoscută pentru conducerea carismatică a Președintelui consiliului, Warren Buffett. Revista Fortune a clasificat BH ca a 4-a cea mai mare companie și a 3-a cea mai admirată companie din lume.

O viziune pe termen lung

Berkshire are o strategie de afaceri pe termen lung și investește în afaceri și persoane care vor face diferența în industria lor și a creat astfel, o familie de companii și mărci de succes în domeniile acestora – Duracell fiind cel mai nou membru.

 

Berkshire Hathaway